MTA-Header-Template80

Verlaag de integrale kosten, verkort de doorlooptijd

Met een Smart Customization team dat uw concurrentiepositie verbetert

Optimalisatie van uw mechatronische systemen

Het System Engineering team van MTA heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande mechatronische machines en systemen. Middels smart customization verlagen wij de integrale kosten en verkorten wij de doorlooptijd. Het team creëert — samen met u als opdrachtgever — een modulaire productstructuur waaruit testbare eenheden ontstaan. Het resultaat: uw productstructuur wordt flexibel in uw totale systeemconfiguratie.

 

Hiermee verkorten wij uw interne proces — van verkoop tot uitlevering — en vullen we gezamenlijk de voorwaarden in voor verdere groei van uw activiteiten. Ons system engineering team bestaat uit projectleiders, lead engineers, productie engineers, CTO specialisten en mechanische en elektrotechnische engineers. Dit hechte collectief is ervaren in multidisciplinair samenwerken, waarbij u als opdrachtgever centraal staat.

BBL Leerling Mechatronica gezocht

Smart Customization: verhoog uw flexibiliteit, verlaag uw kosten

Veel fabrikanten worstelen met het maatwerk dat klanten vragen. Maatspecifieke oplossingen, korte levertijden, kostenreductie — en dat alles met een hoge en constante kwaliteit. Diverse OEM-ers zetten daarom de stap van ETO naar CTO. Maar wat betekent deze transitie eigenlijk voor uw bedrijf? De CTO specialist van MTA helpt u graag met het onderzoeken van de mogelijkheden middels een gedegen analyse.

 

Indien gewenst is cost engineering direct onderdeel van deze analyse — eventueel met behoud van vorm, fit en functie. Wij optimaliseren en verbeteren uw bestaande productportfolio zodat u uw internationale marktpositie verder kunt uitbouwen. Een stap verder: wij verzorgen ook de complete serieproductie van uw machines en systemen. Zo verwerft u mechatronische oplossingen tegen de beste integrale kostprijs.

3 Oplossingen voor flexibele engineeringscapaciteit

Ontdek de 5 belangrijkste redenen om optimaal te organiseren

Download whitepaper

Deel deze pagina