MTA-Header-08

Stage lopen bij MTA

Stage lopen bij MTA

Mogelijkheden voor MBO en HBO

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die een bijdrage willen leveren aan ons bedrijf. Bij MTA hebben we diverse stageplekken voor de opleidingen:

  • MBO Mechatronica (BOL)
  • HBO Mechatronica of Werktuigbouwkunde
  • HBO Technische Bedrijfskunde of Bedrijfsmanagement MKB
Onze wereld

Stage lopen bij MTA betekent je onderdompelen in een wereld vol techniek, waar een prettige werksfeer voorop staat. Stageopdrachten zijn belangrijk voor de ontwikkeling van MTA. Wij stimuleren je om jouw kennis en kunde op technisch vlak én jouw organisatorische, projectmatige kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. En wij leren van en met jou.  Goede prestaties blijven bij MTA niet onopgemerkt en wie weet kun je na het afronden van jouw opleiding bij ons aan de slag als bijbaan of een dienstverband.

Jouw eerste stageweek

Als stagiair maak je deel uit van een specifieke afdeling, maar we vinden het ook belangrijk dat je ons bedrijf in het geheel leert kennen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding langs alle afdelingen en collega’s en je maakt – via de MTA Ambassadeurs – kennis met het werk op de verschillende afdelingen. Na je introductie weet je precies wie wat doet en is het tijd om echt aan de slag te gaan. Samen met jouw stagebegeleider stippelen jullie een plan uit om van jouw stage een succes te maken.

Reageren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou en drinken we graag samen een kop koffie. Enthousiast? Neem contact met ons op en groei en ontwikkel samen met MTA!

Deel deze pagina