MTA-Header-08

BBL Leerling Mechatronica

BBL Leerling Mechatronica

MTA zoekt jou

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Als BBL Leerling geven we je de mogelijkheid om onder professionele begeleiding een erkend vakdiploma te halen. Afwisseling in projecten binnen een mechatronische omgeving staat hierbij centraal.

Onze wereld

Werken en leren bij MTA betekent je onderdompelen in een wereld vol techniek, waar een prettige werksfeer voorop staat. Als BBL Leerling maak je onderdeel uit van de afdeling Assembly en ben je verantwoordelijk voor het monteren (mechanisch, pneumatisch en elektrisch) en afstellen van mechatronische (deel)machines en systemen. Naast je werk volg je de opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 of 4 (afhankelijk van de vooropleiding). Je werkt 4 dagen en gaat 1 dag in de week naar school. Je krijgt onderwerpen zoals montage en onderhoud, elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek. Na afloop heb je een erkend MBO diploma op niveau 3 of 4 én een flinke dosis praktijkervaring.

Ben jij?
  • student met een afgeronde vooropleiding op (V)MBO niveau
  • gek op techniek
  • iemand die graag met de handen werkt
  • nieuwsgierig naar werken in een dynamische en innoverende omgeving
  • enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren en in goede kwaliteit af te maken waar je aan begint
  • op zoek naar een balans tussen zelfstandigheid en begeleiding in het behalen van je diploma
Ook jouw wereld?

Wil jij ontdekken of jij je thuisvoelt in onze wereld en of mechatronica iets voor jou is? Neem dan contact met ons op om te kijken of we een BBL Leerplek beschikbaar hebben. We maken tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van de MTA meewerk dag. Zo kun je proeven aan de sfeer en meemaken of MTA bij jou past.

Deel deze pagina