MTA-Header-08

Nieuws

Team Rembrandts naar WK

Wat gaaf om te zien hoe de groep studenten met passie, plezier en goede samenwerking een plaats bij het FIRST Championship heeft veroverd. Wat zijn we trots als één van de hoofdpartners van Team Rembrandts!

Drie prijzen op een rij

Tijdens de twee Regionals heeft Team Rembrandts maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept én hebben ze zich gekwalificeerd voor het WK. Afgelopen periode sleepten ze de volgende prijzen in de wacht:

  • Voor het tweede jaar op rij won Team Rembrandts de Orlando Regional na een erg spannende finale.
  • Gracious Professionalism Award tijdens de Orlando Regional, voor het team dat de manier van samenwerken met eigen teamleden, maar ook andere teams hoog heeft staan zodat kennis, competitie en empathie in balans zijn.
  • Chairman’s Award in Myrtle Beach voor het team met de grootste impact in de samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en de samenleving. Een groot compliment, aangezien de missie van Team Rembrandts het promoten van de techniek onder jongeren is.

Deze drie behaalde prijzen leverde het team zelfs een dubbele kwalificatie op voor de FIRST Championship van 25 t/m 28 april in Detroit!

Passie, plezier en samenwerken
De studenten van de Fontys Hogeschool, het Zwijsen College en Heerbeeck college die Team Rembrandts vormen, zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het bouwen van een robot die de strijd aan kan gaan met andere roboticateams. Hier komt in een kort tijdsbestek (zes weken) veel bij kijken; het bepalen van een strategie, het ontwerp uitwerken, verwerven van de onderdelen en het bouwen van de robot. Het behaalde resultaat is de ultieme beloning van passie, plezier, hard werken en samenwerken.

Voorbereiding op WK
Na het mooie resultaat van de Regionals in Myrtle Beach en Orlando is Team Rembrandts terug in Nederland en bereiden ze zich voor op de FIRST Championship in Detroit.

Heel veel succes op het WK in Detroit!

Deel deze pagina