MTA-Header-08

Nieuws

Systeemarchitect en industrialisatiespecialist versterken MTA

MTA is al vele jaren een gewaardeerde partner voor OEM-ers op het gebied van ontwikkeling, industrialisatie, productie, project en supply chain management. We investeerden recent in onze ontwikkelgroep System Development & Engineering om de werelden van systeemontwikkeling en productie door middel van industrialisatie daadwerkelijk met elkaar te verbinden. Hierdoor zijn we nog beter in staat om complexe mechatronische vraagstukken op te lossen op basis van een technologie- en kostenroadmap.

MTA gelooft in het ontwikkelen én optimaliseren van complexe high-tech, mechatronische oplossingen en we zetten onze kennis, kunde en ervaring in om klanten te laten excelleren. Als ketenregisseur versterken wij de concurrentiepositie van klanten door het bedenken, maken, verbeteren en leveren van (kosten)efficiënte oplossingen.

Systeemarchitectuur en industrialisatie gaan hand in handMet de komst van Richard van Lieshout (chief Technology Officer/System Architect) en Sjaak Janssen (Senior Industrialisation Specialist) zetten we een belangrijke stap om complexe mechatronische vraagstellingen perfect te kunnen bedienen. Het gaat tenslotte niet alleen om het ontwikkelen van uitstekende machines, de total cost of ownership is net zo belangrijk.

Lees meer over de ontwikkelingen bij MTA in het interview met managing director Patrick Geerts, dat Link Magazine publiceerde in april.

Deel deze pagina