MTA-Header-08

Nieuws

SPGPrints en MTA Group ontwikkelen en leveren productielijnen Covid-19 snel-test-strips

SPGPrints uit Boxmeer en MTA Group uit Helmond zijn in opdracht van een internationale farmaceutische opdrachtgever gezamenlijk betrokken bij de ontwikkeling en levering van een 2-tal productielijnen voor het produceren van COVID-19 snel-test strips.

De lijn is door SPGPrints verkocht en zal ook door hen bij de opdrachtgever geïnstalleerd gaan worden. MTA is als co-development- en productiepartner betrokken en verzorgt zowel de engineering van het systeem als de gehele productie en assemblage. Op beide productielijnen zullen naar verwachting miljoenen test-strips geproduceerd kunnen worden. Daarmee dragen we gezamenlijk ons steentje bij aan het vergroten van de wereldwijde vraag naar meer testcapaciteit.

Over SPGPrints

SPGPrints is een wereldleider in de textiel-, label- en industriële printmarkt. SPGPrints biedt zowel complete printsystemen als losse componenten waardoor ze totaaloplossingen kunnen leveren voor klanten.

Over MTA
MTA ontwikkelt en produceert seriematig high-tech mechatronische systemen voor gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM’s), scale- en start-ups in Agrobotics, Industrieel 3D-printen, Semicon Back-end en Packaging Automation. MTA ontwikkelt samen met klanten, maar optimaliseert ook bestaande systemen. Ze werkt samen met zowel lokale als internationale netwerkpartners in Europa en Azië vanuit een duurzame samenwerkingsrelatie.

 

Deel deze pagina