MTA-Header-08

Nieuws

MTA wederom hoofdpartner van Team Rembrandts

Op 23 november hebben wij de nieuwe lichting van Team Rembrandts mogen ontvangen voor een kennismakingsmiddag bij MTA. Aan het einde van de middag is voor het vierde jaar op rij de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Team Rembrandts

Team Rembrandts, is een roboticateam uit Eindhoven met studenten van Fontys HBO Mechatronica, Zwijsen College, en Heerbeeck College. In het team werken studenten samen met een ervaren groep mentoren en ouderejaarsstudenten om robots te bouwen en om elk jaar deel te nemen aan de FIRST Robotics Competition in Amerika. De missie van deze competitie is om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor techniek. Begin januari krijgen de deelnemende teams de challenge te horen voor het nieuwe seizoen waarna ze slechts 6 weken tijd hebben om de robot te ontwerpen en te bouwen.

Kennismakingsdag

Tijdens deze middag heeft het team een rondleiding bij MTA gehad en een kijkje achter de schermen. Aansluitend hebben twee van onze huidige stagiairs een presentatie gegeven over hun stageproject bij MTA. De teamleden waren erg enthousiast en er is op deze manier weer een goede basis gelegd voor de samenwerking in het nieuwe seizoen.

Wij zijn bijzonder trots dat wij deze enthousiaste groep studenten komend seizoen weer als hoofdpartner mogen ondersteunen en wensen Team Rembrandts veel succes met de voorbereidingen.

Deel deze pagina