MTA-Header-08

Nieuws

Laat je inspireren door techniek!

De 7e editie van de Dutch Technology Week (DTW) vindt plaats van 4 tot en met 9 juni 2018. Tijdens de DTW kunnen bezoekers zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. MTA deelt dit trotse gevoel en zoekt voor een aantal evenementen de samenwerking op met bedrijven, overheden en kennisinstellingen om jong en oud te inspireren door techniek.

MBO on Tech Tour
Studenten van het Summa College, ROC Ter AAa en ROC De Leijgraaf gaan gedurende één dag op pad om zo kennis te maken met high tech bedrijven in de regio. MTA ontvangt de studenten op donderdag 7 juni om hen een beeld te geven van een carrière in de Mechatronica bij een hightech machinebouwer.

High Tech Ontdekkingsroute
Op aansprekende locaties geven technologie bedrijven op zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. MTA is samen met een groot aantal andere bedrijven verantwoordelijk voor de invulling van de Hotspot Hightech Helmond – De Peel bij VDL Industrial Modules en bemant zelf een stand. Deze dag zit vol met verrassende activiteiten om op een speelse manier te ontdekken dat techniek overal om je heen is.

Dutch Technology Week 2018

 

Deel deze pagina