MTA-Header-08

Nieuws

Succes met de Regionals Team Rembrandts!

De komende weken gaat Team Rembrandts deelnemen aan twee Regionals van de FIRST Robotics Competition in Los Angeles en San Diego. Ondanks dat ze zich al gekwalificeerd hebben voor het WK dit jaar hebben ze nieuwe doelen gesteld. We hebben er alle vertrouwen in dat ze de mooie prestaties van voorgaande jaren weer gaan evenaren!

In de wereldwijd gespeelde FIRST Robotics Competition worden jongeren uitgedaagd om in zes weken een robot te bouwen. Het spel heeft ieder jaar een ander thema en spelregels. Dit jaar hopen de deelnemende teams het spel ‘Destination: Deep Space’ te winnen. Team Rembrandts is sinds januari druk bezig geweest met de ontwikkeling van de robot en bijbehorende spelstrategie. Aankomende donderdag nemen ze het tijdens de Regionals op tegen 120 andere roboticateams.

De filosofie van FIRST en Team Rembrandts sluit goed aan bij de visie van MTA. Samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst voldoende jongeren geïnteresseerd zijn en blijven in de techniek. We zijn erg trots dat we al zoveel jaar hoofdsponsor van dit team mogen zijn en volgen Team Rembrandts ook dit jaar weer op de voet.

Deel deze pagina