MTA-Header-Vacatures

Werken en leren bij MTA

Pak je kans in een mechatronische high-tech omgeving waar de medewerker centraal staat

Word jij onze nieuwe trots?

Onze missie en visie: de concurrentiepositie van onze klant verbeteren als ketenregisseur. Daarbij is samenwerken cruciaal, zeker in high-tech mechatronica. En daar kunnen we technisch talent maar al te goed bij gebruiken. Medewerkers en samenwerking hebben altijd centraal gestaan in onze bedrijfsvoering, en dat heeft ons gebracht waar we nu staan. Help jij ons nog verder groeien?

Bianca Louwers

HR- Officer Recruitment & Selection

“Heb je vragen over een vacature, wil je meer weten over MBO/HBO stages of ben je geïnteresseerd in onze BBL-trajecten? Laat het me weten via onderstaande gegevens en ik help je verder!”

 

b.louwers@m-t-a.nl

06-17744275

Sfeer en cultuur proef je

Betrokkenheid, openheid, betrouwbaarheid en waardigheid — het zijn kernwaarden die bij MTA niet aan de muur hangen, maar in het DNA van het bedrijf zitten.
En dat voel je.

 

Wij werken vanuit een platte organisatie met veel zelfstandigheid in de verschillende speelvelden. In jezelf investeren, verantwoordelijkheid nemen en goed kunnen samenwerken is hierbij onmisbaar. Wat wij hier tegenover zetten? Dat je als mens centraal staat, en ondersteund, begeleid en gefaciliteerd wordt.

Groeien doe je niet zomaar

Leerling, stagiaire of nieuwe medewerker — vanaf de eerste kennismaking zul jij je thuis voelen in ons bedrijf. Een voorbeeld: tijdens je introductieperiode neemt een werkveld-ambassadeur je uitgebreid mee in elk speelveld, zodat je de organisatie, de verschillende rollen en collega’s goed leert kennen.

 

Vanaf daar begint je reis, waarin jij samen met ons gaat meegroeien — en waarin jouw prestaties en welzijn hand in hand gaan.

"Van BBL leerling tot collega"

test

Tijdens mijn studie Mechatronica ben ik als BBl leerling bij MTA begonnen. In deze periode heb ik mij door een fijne begeleiding kunnen ontwikkelen in mijn vak, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in het behalen van mijn opleiding. Door wederzijdse tevredenheid over de samenwerking heb ik na mijn studie de mogelijkheid gekregen om bij MTA in dienst te treden als Mechatronics Technician.

Miko, Mechatronics Technician

Deel deze pagina