MTA-Header-10

Produceer mechatronische systemen tegen de beste integrale kostprijs

Met een System Supplier die excelleert in machinebouw en supply chain management

Een positieve business case voor uw mechatronisch productievraagstuk

Continue optimalisatie en procescontrole vormen het fundament voor de productie van hoogwaardige mechatronische machines en systemen. De optimale combinatie tussen doorlooptijd en TCO staat centraal in het productieplan dat we opstellen voor uw vraagstuk. Een positieve business case voor het uitbesteden van seriematige productie vereist echter een sterke ketenregie. Ons ervaren, multidisciplinaire team staat hier garant voor.

 

Van de vertaling van technische specificaties naar een uniforme taal voor productiepartners, tot en met de assemblage, systeemintegratie en FAT — wij garanderen kwaliteit in elke stap. Dat doen we tevens via ons Assembly Quality System (AQS). Hierin leggen we alle kennis digitaal vast, en borgen we realtime bewaking en registratie van de kwaliteit tijdens het montageproces en de test- en afnameprocedure.

Supply chain management:
de sleutel tot uw succes

MTA’s Global Sourcing System is een essentiële tool bij het verwerven van componenten in de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding. Wij betrekken serieproductie en enkelstuks machineonderdelen vanuit een uitgebalanceerde, internationale toeleverketen, en vanuit eigen productielocaties in Roemenië, India en Nederland.

 

Net als binnen onze eigen organisatie, staat samenwerking ook in de keten centraal. Belangrijke uitgangspunten: kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en prijsniveau. Ons Supply Chain Team is zeer ervaren in het aanleveren van geïnternationaliseerde, uniforme instructies richting de keten. Combineer de rol van ketenregisseur met consistente kwaliteitsborging — en u heeft in MTA een volwaardig productiepartner voor seriematig maatwerk.

"MTA weet Vanderlande Industries in korte tijd te ontzorgen"

test

We zien system supplier MTA als een zeer professionele organisatie. MTA is in staat om in korte tijd een OEM-er te ''ontzorgen'' door het relocatie proces snel op te pakken en te implementeren. Tijdens de eerste Final Acceptance Testen waren we zeer tevreden en overtuigd van de high level quality performance. MTA heeft aangetoond dat zij zowel de productkennis alsmede ook de assemblage- en test competentie hebben om seriematig mechatronische systemen te bouwen conform specificatie.

Eef van Galen, Sr Sourcing Manager, Vanderlande Industries BV

Bekijk de case study

Ontdek of het modulair uitbesteden van productie een passende strategie is

Vraag de Quickscan aan en neem een weloverwogen besluit omtrent outsourcing

Vraag de Quickscan aan

Deel deze pagina