MTA-Header-09

Van high-tech vraagstuk naar mechatronische oplossing

Met een system development partner die beschikt over unieke ontwikkel- en maakcompetenties

Seriematig reproduceerbare mechatronische systemen
voor de beste TCO

Ons System Development team beschikt over een krachtige combinatie van unieke competenties en kennis. Met ervaring in slimme systeemarchitectuur, modulair ontwerpen en specialistische kennis van industrialisatie en productietechnologieën vertalen wij uw high-tech vraagstuk naar een kostenefficiënte mechatronische oplossing — met een positieve businesscase.

 

Ons System Development team is ervaren in multidisciplinair samenwerken, waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Een team van systeemarchitecten, mechatronica specialisten, lead engineers en industrialisatie-specialisten ontwikkelt systemen die voldoen aan uw commerciële en technische specificaties. Zij creëren mechatronische systemen die seriematig reproduceerbaar zijn voor de beste TCO — first time right!

Van concept tot seriematige realisatie

Van R&D systeemontwikkeling tot prototyping, van 0-serie tot seriematige productie van uw mechatronische machines — bij MTA zijn systeemontwikkeling en productie naadloos verweven. Hoe we het realiseren? Met een development team dat tijdens productontwikkeling werkt middels het V-model, om ontwikkelrisico’s vroegtijdig af te bouwen. En projectleiders die zorg dragen voor een efficiënte coördinatie tijdens het gehele productcreatieproces.

 

Specialismen die ontbreken? Die worden ingebracht door zorgvuldig geselecteerde kennispartners. MTA werkt intensief samen met diverse succesvolle internationale OEM’ers, innovatieve en veelbelovende startups uit de Brainport regio en diverse technologie- en kennisinstituten. Deze partners begrijpen als geen ander dat time-to-market van een nieuw systeem essentieel is — en juist dát is wat wij u bieden.

"MTA ontzorgt SPG over de gehele breedte"

test

MTA is een System Supplier die ons ontzorgt op het gebied van Inkoop, logistiek, Supply Chain en in development projecten.

Jurgen Verkuilen, Purchasing Manager, SPG Prints

Doe de Outsourcing Scan

Vergroot de engineeringscapaciteit in de high-tech machinebouw

Ontvang concrete handvatten om de flexibele schil optimaal te organiseren

Download whitepaper

Deel deze pagina