LAATSTE NIEUWS

MTA wil verder groeien en doorpakken
Na vijftien jaar gaat MTA een volgende fase in, nu klanten steeds meer ontwikkelprojecten en de bijbehorende risico’s w...
June 2017 | Lees verder

 

DTW Ontdekkingsroute
Zaterdag 20 mei stond de DTW Ontdekkingsroute in het kader van het promoten van de techniek.
May 2017 | Lees verder

 
 

Unique Selling Points

EXPERTISE EN KNOW HOW

MTA staat voor expertise en know-how. Onze afdeling Development & engineering kenmerkt zich door innovatiekracht, kennis van productietechnieken en technologische kennis van mechatronische systemen. Samen met de kunst van kostprijsbewust ontwerpen wordt onze expertise ingezet voor ontwikkeling en optimalisatie van machines en systemen van onze opdrachtgevers

KOSTPRIJSBEHEERSING

MTA staat voor kostprijsbeheersing. Middels enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing System bieden wij onze klanten de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd, en kosten. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de concurrentiepositie van onze klant.

VAKMANSCHAP

MTA staat voor vakmanschap. Ons team van gekwalificeerde medewerkers staat garant voor efficiënte en hoogwaardige systeemmontage. Onze specialisten assembleren de mechatronische systemen volledig geïntegreerd met hard- en software applicaties en functioneel getest op een juiste werking.

LEVERBETROUWBAARHEID

MTA staat voor leverbetrouwbaarheid. Als ketenregisseur zijn wij ook innovatief in het organiseren en inrichten van onze processen. Door de gestandaardiseerde en efficiënte werkwijze en door de optimale procescontrole scoren we hoog op het gebied van flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid.

KWALITEIT

MTA staat voor kwaliteit. Voor, tijdens en na de montage wordt de kwaliteit zorgvuldig gemonitord waarvoor onder andere ons  Assembly Quality System wordt ingezet. In dit interactieve systeem worden alle controlepunten tijdens montage realtime vastgelegd. Het is een onmisbare bron van informatie die bijdraagt aan een continu verbetercyclus in efficiency en borging van kwaliteit.