LAATSTE NIEUWS

De medewerkers centraal bij lancering bouwplannen MTA
System supplier MTA verhuist in december 2018 naar een nieuw pand aan de Maïsdijk op industrieterrein Zuid-Oost Brabant ...
November 2017 | Lees verder

 

MTA op BG Talent Day
Ook dit jaar is MTA op woensdag 22 november weer vertegenwoordigd op de BG Talent Day, het netwerkevenement van Fontys Hogesc...
October 2017 | Lees verder

 
 

Visie, missie & Strategie

De MTA Group is in 2002 opgericht door Robert Manders en Patrick Geerts.

Onze lijfspreuk “Creating Machines Together” is veelzeggend als je kijkt naar het karakter van ons bedrijf. Het onderscheidend vermogen zit verweven in de werkwijze waarin we onszelf niet alleen innovatief vinden in techniek maar vooral ook in de organisatie en de regie ervan.

“Together” staat voor samen; samen met de klant, samen met onze partners en leveranciers maar bovenal ook samen met onze eigen medewerkers die centraal staan in onze bedrijfsvoering.

Onze missie is een optimale organisatie van kwaliteit, flexibiliteit en innoverend vermogen waarmee we onze klanten maximaal willen ontzorgen en een belangrijke bijdrage leveren aan hun concurrerend vermogen. Ontzorgen is ons op het lijf geschreven en zit in het DNA profiel van ons bedrijf.

Met onze partners en strategische leveranciers onderhouden we intensieve banden en hebben we direct toegang tot alle benodigde specialismen. Deze samenwerking geeft ons veel flexibiliteit en capaciteit en onderstreept onze rol als ketenregisseur.

Onze medewerkers worden goed gefaciliteerd en krijgen persoonlijke aandacht en waardering. Hierdoor zijn ze gemotiveerd, betrokken en vastberaden hetgeen bijdraagt aan een stabiele bedrijfscultuur en een prettige werksfeer. Met trots mogen we stellen dat dit één van de belangrijkste pijlers is onder ons succes!

MTA, “Creating Machines Together”