LAATSTE NIEUWS

Aanmelden Seminar 'Configure to Order'
Meld je aan voor het CTO seminar en leer je hoe je vele uitdagingen het hoofd kunt bieden binnen deze vorm van ketenregi...
November 2016 | lees meer

 

MTA in Eindhovens Dagblad
Een mooi artikel in het Eindhovens Dagblad over de aanwezigheid van MTA tijdens de Precisiebeurs. 
November 2016 | lees meer

 
 

Word jij onze trots?

MTA is een aantrekkelijke werkgever voor enthousiaste en gedreven medewerkers die met het bedrijf mee willen groeien. Binnen ons HRM beleid is veel aandacht voor begeleiding, coaching en ontwikkeling van de medewerkers. Goede prestaties blijven bij MTA niet onopgemerkt en gaan hand in hand met een prettige werksfeer. Voor alle onderstaande vacatures zijn we op zoek naar mensen die de regie op het eigen werk willen pakken, professioneel nieuwsgierig zijn en een hoog kwaliteitsniveau nastreven.

Staat jouw vacature er momenteel niet bij, maar ben je toch geïnteresseerd in de mogelijkheden bij MTA? Neem dan vrijblijvend contact op met Bianca Louwers via B.louwers@m-t-a.nl of 06-17744275.

Supply Chain Engineer  Link naar Advertentie
Specialist in ketenoptimalisatie
Production Quality Engineer Link naar Advertentie
Kwaliteitsbewuste Productie-Coördinator
Projectleider New Business Link naar Advertentie
Technisch-Commercieel Organisatietalent
Project Engineer OMC Link naar Advertentie
Sleutelfiguur in Klantorder Management
Monteur Machinebouw
Allround Mechatronicus
Link naar Advertentie

 

MTA hecht veel waarde aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers.
Het Europees Sociaal Fonds, afgekort ESF, is diezelfde mening toegedaan wat blijkt uit het feit zij bedrijven willen belonen die zich hiervoor actief willen inspannen. MTA steekt komend jaar, met financiële hulp van ESF, tijd en energie in het doen van onderzoek naar ‘duurzame inzetbaarheid’ in het algemeen, ‘gezond en veilig werken’ en het ‘bevorderen van een leercultuur’. Afhankelijk van de uitkomsten bepalen we samen met onze medewerkers welke aspecten we in de organisatie zullen implementeren.
 

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie