LAATSTE NIEUWS

MTA in het Eindhovens Dagblad
Op zaterdag 9 december publiceerde het Eindhovens Dagblad een uitgebreid artikel over de groei en de toekomst van MTA.
December 2017 | Lees verder

 

MTA wederom hoofdpartner van Team Rembrandts
Op 23 november hebben wij de nieuwe lichting van Team Rembrandts mogen ontvangen voor een kennismakingsmiddag bij MTA. Aan he...
November 2017 | Lees verder

 
 

CREATING MACHINES TOGETHER

MTA is een innovatief, flexibel en hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde OEM’ers met name actief op het gebied van Packaging, Food, Graphics en Hightech systems. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner.

MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.
Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development & Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.
Think, Manage, Create