LAATSTE NIEUWS

Uitbreiding huisvesting
Per 1 april 2015 heeft MTA de derde locatie aan de Waterbeemd in Helmond in gebruik genomen. In deze nieuwe locatie is op Nr....
April 2015 | Lees meer

 

Team Rembrandts is er bijna klaar voor
De nieuwe FRC robot 2015 is op 13 februari gepresenteerd door Team Rembrandts in Eindhoven. Op 2 maart a.s vetrekt de robot i...
February 2015 | Lees meer

 
 

CREATING MACHINES TOGETHER

MTA is een innovatief, flexibel en hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde OEM’ers met name actief op het gebied van Packaging, Food, Graphics en Hightech systems. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner.

MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.
Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development & Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.
Think, Manage, Create