LAATSTE NIEUWS

5 maart TV Uitzending MTA bij RTL4
MTA is op zondag 5 maart om 11:30u te zien op RTL4 in het nieuwe programma ‘Van Passie Naar Droombaan’.
March 2017 | Lees verder

 

MTA genomineerd voor Inspiratie & Innovatie Award
MTA is met de Uniqster Feeder genomineerd voor de Inspiratie & Innovatie Award 2016 van het Hightech Platform!
February 2017 | Lees verder

 
 

CREATING MACHINES TOGETHER

MTA is een innovatief, flexibel en hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde OEM’ers met name actief op het gebied van Packaging, Food, Graphics en Hightech systems. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner.

MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.
Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development & Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.
Think, Manage, Create