MTA-Header-01

MTA: Creating machines together

Samenwerking in high-tech mechatronica op het hoogste niveau

De kracht van co-creatie

Onze lijfspreuk “Creating Machines Together” is veelzeggend als u kijkt naar het karakter van ons bedrijf. Het onderscheidend vermogen van MTA zit verweven in onze werkwijze: we zijn niet alleen innovatief in high-tech mechatronica, maar ook in de organisatie en de regie ervan.

 

“Together” staat voor samen met onze partners en leveranciers, samen met onze eigen medewerkers die centraal staan in onze bedrijfsvoering — en bovenal voor samen met de klant. Deze filosofie heeft ons gebracht waar we nu staan, en loopt als een rode draad door onze rol als volwaardig mechatronisch ontwikkel- en productiepartner.

Onze missie draait niet om ons

Onze missie? Die is simpel: de concurrentiepositie van OEM´ers verbeteren. Met zorgvuldig geselecteerde wereldwijde toeleveranciers, productiepartners en een multidisciplinair team zetten we vraagstukken om in projecten met sluitende business cases en een tijdige time-to-market.

 

Met deze manier van werken maken we het verschil als ketenregisseur — dát is onze visie. Een keten is namelijk
pas een waardeketen als je samen werkt aan gemeenschappelijke doelen op basis van partnerschap.

 

Samenwerking staat ook centraal in ons nieuwe bedrijfspand aan de Maïsdijk in Helmond. Op deze locatie is er volop ruimte voor verdere groei en bouwen we samen verder aan een succesvolle toekomst!

Onze historie
Uw toekomstbestendigheid

De MTA Group is in 2002 opgericht door Robert Manders en Patrick Geerts. In de ruim 15 jaar dat wij met MTA onderweg zijn, hebben we intensieve banden met wereldwijde strategische leveranciers opgebouwd én onderhouden, en onze eigen processen continue verbeterd. Het voordeel voor uw organisatie: een ontwikkel- en productiepartner met directe toegang tot alle benodigde specialismen, en een meetbare toegevoegde waarde voor uw business.

 

De medewerker staat bij MTA altijd centraal, en is één van de belangrijkste pijlers van ons succes. De laatste jaren heeft deze centraalstelling middels HR professionalisering  een vogelvlucht genomen. Het resultaat: medewerkers worden optimaal begeleid en gefaciliteerd in hun verdere loopbaanontwikkeling — waarbij betrokkenheid, waardigheid, betrouwbaarheid, en openheid belangrijke kernwaarden zijn. En dat merkt u als klant.

 

"MTA ontzorgt Houdijk door efficiënte fabricatie en systeem assemblage"

test

MTA is voor Houdijk Holland een belangrijke schakel in haar voortbrengingsproces. MTA ontzorgt Houdijk niet alleen op het zeer efficiënt fabriceren en assembleren van haar systemen, maar doet dit op een wijze die additionele waarde toegevoegd door mee te denken over betere en eenvoudigere ontwerpen en constructies, ter bevordering van de maakbaarheid en daarmee een lagere kostprijs. Bovendien bestaat MTA uit een team van mensen met een vriendelijke, betrokken en ‘customer-always-first’ houding.

Bart Houdijk, CEO, Houdijk Holland

Doe de Outsourcing Scan

Heeft u een outsourcing vraagstuk en bent u benieuwd naar de mening van een expert?

MTA helpt u op weg!

Spreek met een expert

Deel deze pagina